آروانای سیاه (Black Arowana)
انجمن علمی گروه مهندسی منابع طبیعی گرایش شیلات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
درباره وبلاگ


«بسم الله الرحمن الرحيم؛ الحمد للـه رب العالمين والسلام والصلوه علي سيدنا ونبينا محمد وآله الطاهرين وصحبه المنتجبين؛ اللهم عجل لوليك الفرج والعافيه والنصر واجعلنا من خير انصاره واعوانه والمستشهدين بين يديه.» با عرض سلام؛ اعضای انجمن علمی مهندسی منابع طبیعی گرایش شیلات (تکثیر و پرورش آبزیان) دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ورود شما را به وبلاگ این انجمن خوش آمد می گویند.
آخرین مطالب
یک شنبه 23 مهر 1391برچسب:, :: 12:8 :: نويسنده : عیسی بهرامی زاده

ماهی آروانای سیاه بومی جنگل های شناور آمازون است. آروانا دارای بدنی کشیده و استخوانی است. تفاوت آروانای سیاه با آروانای نقره ای بسیار ناچیز است. آروانای سیاه دارای بدنی تیره تر نسبت به آروانای نقره ای است و همچنین انتهای باله های آن نارنجی رنگ است. این ماهی در محل زندگی طبیعی خود از حشرات و ماهیان کوچک تر از خود تغذیه می کند. آروانا برای شکار حشرات، خود را به بیرون از آب پرتاب می کند. این ماهی قدرت پرش بسیاری دارد و در محیط طبیعی می تواند تا 1 متر بالاتر از آب جهش انجام دهد. این ماهی برای شکار حشرات، در زیر محل مورد نظر کمین کرده و طعمه را با چشمان خود زیر نظر می گیرد. سپس با یک پرش سریع طعمه را با دهان خود می گیرد. ماهی آروانا می تواند با استفاده از کیسه ی هوایی خود لحظاتی بیرون از آب زنده بماند.

آروانا رشد زیادی دارد و می تواند تا 90 سانتی متر رشد کند. به همین دلیل به آکواریومی بزرگ با حداقل حجم 945 لیتر نیاز دارد. برای کف آکواریوم این ماهی بهتر است که از شن ریز استفاده شود و همچنین گیاهان انعطاف پذیر در آکواریوم قرار گیرند. در قسمت بالایی آکواریوم باید فضای فراوانی برای شنا کردن ماهی وجود داشته باشد. سطح آکواریوم آروانا حتما" باید با یک در پوش مقاوم و محکم پوشانده شود. زیرا همان طور که گفته شد آروانا پرشگر قدری است. دمای 23 تا 28 درجه ی سانتی گراد و پی هاش 6.0 تا 7.0 برای این ماهی مناسب است.

ماهی آروانا پس از تخمریزی، تخم ها و نوزادان را در دهان خود نگهداری می کند که این مسوولیت به عهده ی ماهی نر است. نوزادان تا زمانی که به سن بلوغ برسند در دهان پدر خود نگهداری می شوند. این دوره 50 تا 60 روز به طول می انجامد. در محیط طبیعی زندگی، نوزادان آروانا به راحتی توسط سایر ماهی ها از جمله سیچلایدها شکار می شوند. به همین دلیل بهتر است که در زمان تخمریزی و نگهداری از نوزادان، ماهی آروانا به صورت انفرادی در یک آکواریوم نگهداری شود.

ماهی آروانا غذاهای مختلف را می پذیرد. در کل غذاهایی که در سطح آب شناور بمانند برای این ماهی بهتر هستند. حشرات و ماهی های زنده بهترین خوراک برای ماهی آروانا است. میگوی خشک شده و غذاهای اقیانوسی نیز برای این ماهی مناسب است.

توصیه می شود که ماهی آروانا به صورت تک در آکواریوم نگهداری شود. زیرا در صورت برخورد با سایر ماهی ها دچار زخم های بدنی فراوان می شود. برای مثال بدن ماهی آروانا با یک ضربه ی ماهی اسکار از وسط می شکند. البته اندازه ی ماهی ها نیز مهم هستند.

اگر قصد خرید ماهی آروانا را دارید به این نکنه توجه داشته باشید که ماهی آروانای سالم دارای سبیلک هایی صاف و در راستای بدن ماهی است. در صورت شکسته یا خمیده بودن این سبیلک ها، ماهی مورد نظر ماهی مرغوبی نخواهد بود.

آروانای سیاه



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:

پيوندها
  • شیلاتی های دریا دل
  • شیلات
  • کیت اگزوز
  • زنون قوی
  • چراغ لیزری دوچرخه

  • تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان انجمن علمی شیلات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و آدرس anjomaneshilat.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 22
بازدید دیروز : 15
بازدید هفته : 38
بازدید ماه : 37
بازدید کل : 266164
تعداد مطالب : 106
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

<-PollName->

<-PollItems->

.


IranSkin go Up

.

نیت کنید و اشاره فرمایید